Respawn weet nog niet of er een derde Titanfall komt | Gamer.nl

Respawn weet nog niet of er een derde Titanfall komt | Gamer.nl

Ontwikkelaar Respawn Entertainment is er nog niet uit of er ooit een derde deel in de Titanfall-franchise komt.

"We weten het nog niet", aldus Respawn-baas Vince Zampella tegen Glixel. "Titanfall 2 wordt geprezen. We zijn blij met de reviews en de positieve opinies. Qua verkoop is het te vroeg om te zeggen. We willen graag meer over het verhaal en het universum van de game vertellen. Waarschijnlijk verkennen we er wel meer van. EA moet het zelf aankondigen."


Op het moment dat Zampella dat zei, kwam een Electronic Arts-woordvoerder tu enbeide: "EA is toegewijd aan de franchise." Daarop zei Zampella: "Dus wat de f*** dat ook mag betekenen."

De release van Titanfall 2 werd door veel mensen als opvallend gezien. Deze viel namelijk precies tu en twee van de grootste shooterreleases van dit najaar: Call of Duty: Infinity Warfare en Battlefield 1, waarbij laatstgenoemde net als Titanfall 2 van Electronic Arts was. "Het voelt een beetje raar", aldus Zampella. "Infinite Warfare is van mijn oude studio, die ik heb opgebouwd. En ze verpakken de game die ik heb gemaakt opnieuw, in een franchise die ik heb gemaakt."

"Had ik de releaseperiode liever alleen voor Titanfall 2 gehad? Natuurlijk", concludeert Zampella. "Ik ben niet gek. Niet op die manier in ieder geval."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou