Nieuws
Apex legends

Respawn verhoogt maximale Apex-account-level

Nieuwe levels en gratis Apex Packs

Geschreven door Cody van den Bogert op
Het maximale Apex Legends-level is verhoogd van 100 naar 500. Dit betekent dat spelers meer loot kunnen ontvangen na een potje in deze battle royale-game.

Spelers die nog altijd Apex Legends spelen, hebben naar alle waarschijnlijkheid inmiddels het maximale level wel gehaald. Vanaf dit punt ontvangt de speler geen gratis Apex Packs meer en kan er alleen nog maar loot worden verdiend met de battle pass. Binnenkort kunnen spelers in totaal 199 Apex Packs verdienen door de game te spelen. Hiervan zijn er 57 te verdienen van level 1 tot 100.

Dit is goed nieuws voor trouwe Apex-spelers, want Respawn heeft aangekondigd dat iedereen die al geruime tijd op het maximale level zitten, alle Packs waar ze recht op hebben alsnog met terugwerkende kracht ontvangen. In andere woorden; spelers die na level 100 hebben doorgespeeld, ontvangen gratis Apex Packs. Daarnaast zijn er level 100-mijlpalen aan de game toegevoegd. Iedere keer dat een spelers een honderd-grens passeert, ontvangt hij/zij een Gun Charm.

Vorige maand werd nog een Training-modus aan de game toegevoegd, zodat nieuwe wapens en personages uitgebreid getest kunnen worden.

De update lanceert 3 december voor alle beschikbare platformen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: De 10 beste PS4-games Switch-versie AC: Black Flag en Rogue lanceren 6 december
0

Reacties op: Respawn verhoogt maximale Apex-account-level

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.