Seizoen 3 van Apex Legends onthuld

Seizoen 3 van Apex Legends onthuld

Het derde seizoen van Apex Legends gaat 1 oktober van start en heeft de naam Meltdown gekregen. Een nieuw seizoen betekent een nieuwe Battle Pass, nieuwe uitdagingen en een nieuwe start voor competitieve spelers.

De gelekte informatie van het nieuwe Apex-personage Crypto is correct gebleken en ook de informatie van de gelekte Charge Rifle lijkt te kloppen. Crypto beschikt over een drone die hij in kan zetten om zich te verstoppen of zichzelf in de spotlight te zetten. Wat dit precies voor effect op het spel heeft is nog onduidelijk.

Naast de aankondiging van het nieuwe seizoen, heeft Respawn ook een

Watch on YouTube

onthuld waar de nieuwe Apex-held Crypto centraal staat. In de trailer zien we Crypto voordat hij een Apex-held was. De hacker zoekt in de trailer naar manieren om uitslagen van Apex-wedstrijden te voorspellen of te manipuleren. In de video wordt verder niet duidelijk wat zijn redenen voor het hacken van King's Canyon zijn, wel zien we dat Crypto voortvluchtig.

De naam van het volgende seizoen lijkt te verklappen dat de snode plannen van de hacker zijn geslaagd. Vlak na de onthulling van seizoen 3 verstuurde het Twitter-account van Electronic Arts deze Tweet:

EA heeft de reputatie dat ze spelers graag laten betalen voor extra content, maar we hopen dat dit slechts een leuke woordspeling is van de uitgever en dat het nieuwe personage gewoon gratis is.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou