Nieuws
Apex legends

Seizoen 3 van Apex Legends onthuld

Nieuw personage wordt geïntroduceerd

Geschreven door Cody van den Bogert op
Het derde seizoen van Apex Legends gaat 1 oktober van start en heeft de naam Meltdown gekregen. Een nieuw seizoen betekent een nieuwe Battle Pass, nieuwe uitdagingen en een nieuwe start voor competitieve spelers.

De gelekte informatie van het nieuwe Apex-personage Crypto is correct gebleken en ook de informatie van de gelekte Charge Rifle lijkt te kloppen. Crypto beschikt over een drone die hij in kan zetten om zich te verstoppen of zichzelf in de spotlight te zetten. Wat dit precies voor effect op het spel heeft is nog onduidelijk.

Naast de aankondiging van het nieuwe seizoen, heeft Respawn ook een korte video onthuld waar de nieuwe Apex-held Crypto centraal staat. In de trailer zien we Crypto voordat hij een Apex-held was. De hacker zoekt in de trailer naar manieren om uitslagen van Apex-wedstrijden te voorspellen of te manipuleren. In de video wordt verder niet duidelijk wat zijn redenen voor het hacken van King's Canyon zijn, wel zien we dat Crypto voortvluchtig.

De naam van het volgende seizoen lijkt te verklappen dat de snode plannen van de hacker zijn geslaagd. Vlak na de onthulling van seizoen 3 verstuurde het Twitter-account van Electronic Arts deze Tweet:

EA heeft de reputatie dat ze spelers graag laten betalen voor extra content, maar we hopen dat dit slechts een leuke woordspeling is van de uitgever en dat het nieuwe personage gewoon gratis is.

Dit artikel delen:

Lees meer

Wargaming Fest trekt ruim 250.000 mensen Hoe werkt cross-play en cross-save in Call of Duty Modern Warfare?
0

Reacties op: Seizoen 3 van Apex Legends onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.