Respawn en EA geven eerste details over drie nieuwe Star Wars-games

Respawn en EA geven eerste details over drie nieuwe Star Wars-games

Respawn Entertainment werkt aan drie nieuwe Star Wars-games en vandaag zijn de eerste details onthuld.

Dat gebeurde via een artikel op de website van uitgever Electronic Arts. Allereerst werkt de maker van Star Wars Jedi: Fallen Order aan een vervolg op die game. Regisseur Stig Asmussen staat wederom aan het roer.

Verder wordt gewerkt aan een first-person shooter in het Star Wars-universum. Het was al bekend dat Respawn aan een nieuwe shooter werkt, maar nu is bekend dat het om een Star Wars-game gaat. Die game wordt geregisseerd door Peter Hirschmann, die een lange geschiedenis met de Star Wars-franchise heeft.

Tot slot werkt Respawn aan een strategiegame gebaseerd op Star Wars. Die game wordt in samenwerking met de pas opgerichte studio Bit Reactor ontwikkeld, dat bestaat uit voormalige ontwikkelaars van de Xcom-reeks. Bit Reactor is de leidende studio tijdens de ontwikkeling van het spel.

Verdere details zijn er nog niet, behalve dat de ontwikkeling van deze drie games al van start is gegaan. Via Respawn Careers wordt er naar nieuwe werknemers gezocht die aan deze spellen kunnen werken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

een shooter van respawn die in star wars universe afspeelt ja heel graag.

0
test

@hulstpower idd ... zin an (eindelijk een starwars (hopelijk ) single player fps en een starwars rts ... had dat nou echt 10 jaar moeten duren EA?)

0
test

Vervolg op Republic Commando? Dat zal vet zijn.

0

Aanbevolen voor jou