Resident Evil: Revelations 2 opgedeeld in vier episodes | Gamer.nl

Resident Evil: Revelations 2 opgedeeld in vier episodes | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De episodes gaan omgerekend ongeveer 5 euro per stuk kosten. Het complete seizoen gaat over de toonbank voor zo'n 20 euro. Spelers krijgen dan automatisch elke week de nieuwe aflevering, net als bij TellTales The Walking Dead. Het gaat in eerste instantie om digitale downloads.

Als de laatste aflevering uitkomt, verschijnt er ook een versie op disc. Deze retailversie kost omgerekend ongeveer 30 euro. De discversie en het complete seizoen bevatten ook extra content, maar het is nog niet bekend wat dit precies inhoudt. Resident Evil: Revelations 2 komt begin 2015 uit voor pc, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One.

Het tweede deel heeft rollen weggelegd voor Claire Redfield en Moira Burton, de dochter van Barry Burton. Zij worden geknidnapt en eindigen op een verlaten eiland dat dienst doet als gevangenis.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou