Resident Evil: Revelations 2 offline coöp mogelijk door mod | Gamer.nl

Resident Evil: Revelations 2 offline coöp mogelijk door mod | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Hij stelt de downloadlink voor iedereen beschikbaar die het wil proberen, Fluffy Manager is ook benodigd om dit werkende te krijgen. De speler dient zijn of haar 'current game' naar Revelations 2 te schakelen in het menu van de trainer, de game op te starten, de trainer te activeren en vervolgens de lokale coöp aan te zetten. Hij of zij kan nu een hoofdstuk kiezen of de reset van een checkpoint.

Er doen zich een paar problemen voor in de mod. Het toetsenbord bestuurt beide personages tegelijk, de lokale Raid-coöp werkt niet en het aan- of uitzetten van de coöp-functie in de singleplayermodus kan de game van slag maken. Sectus meldt hierbij dat hij verwacht dat Capcom coöp toevoegt in een aankomende patch.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou