Nieuws
Resident Evil 7

Resident Evil 7 komt naar Switch in Japan via de cloud

Spelers betalen per 180 dagen

Geschreven door Michel Musters op
In Japan komt er een Switch-versie uit van Resident Evil 7. De game wordt alleen speelbaar via een cloud-streaming service.

De game bevat zowel de originele content als de downloadbare content Banned Footage Vol. 1 en 2. Biohazard 7: Resident Evil CLoud Version is alleen speelbaar via een cloud service op de Switch eShop. Gamers kunnen de game niet kopen, maar geven per 180 dagen 2000 yen, zo'n 15 euro, uit om te kunnen spelen.

Op deze manier is er geen 24 GB aan schijfruimte nodig voor de game, maar hoeven spelers alleen maar 45 MB te downloaden voor de cloud service. Na het downloaden kan er 15 minuten gratis gespeeld worden, waarna de ticket voor 2000 yen gekocht moet worden.

Het is nog niet bekend of de game of de cloud service naar het westen komt. Resident Evil 7 is al verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Een eerste blik op Overwatch-map Petra Onderweg naar E3: De magie van de beurs
3

Reacties op: Resident Evil 7 komt naar Switch in Japan via de cloud

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  melody

  • 22 mei 2018 08:34
  Ben benieuwd hoe de graphics en gameplay is bij dergelijke services. Kan me voorstellen dat er wat vertraging is met de motion controls. Theoretisch gezien zou je wel mooiere graphics eruit kunnen toveren dan de hardware van de switch toestaat.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Tonne

  • 22 mei 2018 09:59
  Nee dank je. Dure rentals die je niet kunt spelen als je geen internet verbinding hebt.

  En als je deze game alleen met een internet verbinding kunt spelen, waarom zou je deze game dan spelen op de Switch? Zodat je de handheld mode kunt spelen tijdens het kakken?
  Angst en toilet gebruik gaat niet samen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Undefused

  • 22 mei 2018 13:06
  Vind het wel een goeie service eigenlijk, RE7 is(voor mij dan) echt zo een game die je 1 keer speelt en daarna nooit meer aanraakt dus voor 15 piek is het best een koopje zo. En in 180 dagen heb je de game(s) wel uitgespeeld, heb zat games voor veel meer gekocht die ik niet eens 180 minuten heb gespeeld dus prima prijs voor een prima service, kom maar hierheen met de cloudservice!!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.