Resident Evil 5 en 6 lanceren in oktober voor de Nintendo Switch

Resident Evil 5 en 6 lanceren in oktober voor de Nintendo Switch

Resident Evil 5 en 6 worden op 29 oktober uitgebracht voor de Nintendo Switch. De twee spellen bevatten alle eerder uitgebrachte content en gaan waarschijnlijk 29,99 euro kosten.

Nadat Resident Evil, Resident Evil 0 en Resident Evil 4 eerder dit jaar werden uitgebracht voor de Nintendo Switch, werd in juni tijdens de Nintendo Direct op E3 aangekondigd dat ook Resident Evil 5 en 6 naar de Switch komen. Ontwikkelaar en uitgever Capcom heeft nu bekendgemaakt dat de twee spellen vanaf 29 oktober verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop.

De twee Resident Evil-games voor de Switch bevatten naast het basisspel ook alle uitgebrachte content. Zo kan in de Switch-versie van Resident Evil 5 worden gespeeld door de content van de Gold-editie van het spel, dat zich afspeelt vóór de gebeurtenissen van het hoofdverhaal. Ook Resident Evil 6 bevat alle uitbreidingen, waaronder de Agent Hunt-spelmodus en nieuwe content voor de Mercenaries-modus.

Resident Evil 5 en 6 gaan beide waarschijnlijk 29,99 euro kosten in de digitale winkel van Nintendo, aangezien de andere Resident Evil-spellen voor dezelfde prijs aangeschaft kunnen worden. In de Verenigde Staten lanceert op 29 oktober bovendien een fysieke uitgave van een Resident Evil Triple Pack, welke het vierde, vijfde en zesde deel uit de franchise bevat en 59,99 dollar gaat kosten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

29,99? Voor deze 2 games zou je geld toe moeten krijgen.

0
test

Ik vond deel vijf anders nog wel vermakelijk, die andere was echt een slecht geregisseerd rommeltje inderdaad, alleen die Leon campaign was nog wel oké. Alleen een physical release in Amerika is wel een dompertje imo.

0
test

@darkmanwls deel 5 was toch wel goed?! In Afrika speelde die game toch af

0
test

@Aces-82 hij was beter dan 6 ja, maar da's niet zo moeilijk. En 't had voor mij behalve een paar personages weinig met resident evil te maken. Maar goed dat was een probleem dat ik met re4 ook al had. Het had weinig meer met RE te maken. Deel 4 was alleen gelukkig op zichzelf nog een goede game.

0

Aanbevolen voor jou