Resident Evil 4 Remake bevat mogelijk in-game aankopen

Resident Evil 4 Remake bevat mogelijk in-game aankopen

De aankomende remake van Resident Evil 4 zou wel eens in-game aankopen kunnen bevatten.

Daar maakt de Entertainment Software Rating Board, de organisatie die games in de Verenigde Staten van een leeftijdskeuring voorziet, melding van. Volgens de pagina waar de remake wordt behandeld, kunnen mensen in-game aankopen verwachten, al is niet duidelijk op wat voor manier dat tot uiting komt in het spel.

De ESRB-beschrijving van Resident Evil 3 had echter een vergelijkbare vermelding. Daar bleek het uiteindelijk om de de Resident Evil Resistance-multiplayermodus te gaan. Wellicht betekent dit dat de remake van Resident Evil 4 ook met een multiplayermodus wordt uitgerust. Hoe dan ook is er nog niets officieel bevestigd door Capcom.

Resident Evil 4 verscheen oorspronkelijk in 2005 op GameCube en later ook op andere platforms. Het spel wordt gezien als een van de beste games in de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden.

De remake van Resident Evil 4 komt op 23 maart 2023 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de PS4-versie kopen kunnen gratis upgraden naar de PS5-versie. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is het niet gewoon zo dat je vanuit het game menu naar de store kan gaan van desbetreffende console en van daaruit DLC en whatnot kan kopen? Ongeveer zoals de RE games dat nu al doen?

0
test

@mole28 yep

0
test

@mole28 Dat kan. Het kan ook gaan om een kopie van Resident Evil Resistance, als extratje... en omdat de game het niet al te goed doet.

0
test

Re4 is makkelijk de beste en meest gespeelde in de serie. Als horror fan is deze onmisbaar!

0

Aanbevolen voor jou