Resident Evil 4 Remake behoudt iconische muziek

Resident Evil 4 Remake behoudt iconische muziek

Er zijn meer details gedeeld over de aankomende remake van Resident Evil 4. Zo worden enkele herkenbare melodieën uit de oorspronkelijke game behouden.

Dat heeft Game Informer laten weten. Zo blijkt uit een geschreven interview met componist Kota Suzuki dat hij veel heeft nagedacht over welke muziek uit de oorspronkelijke game moet blijven. Alle muziek is wel opnieuw opgenomen, maar sommige nummers lijken erg op de originele veries.

De muzieknummers die mensen horen in een savekamer en wanneer ze bij de merchant spullen kopen blijven dan ook behouden. "Ik wil dat fans van het origineel blij zijn om iets herkenbaars te horen, al gebruiken we wel moderne technieken om dezelfde nuances als het origineel uit te drukken."

In een video-interview van Game Informer met Yoshiaki Hirabayashi en Yasuhiro Ampo worden nog veel meer details gedeeld over de game. Zo blijkt dat het spel net als het origineel een New Game Plus-modus heeft, die spelers na het uitspelen van de game kunnen doorlopen. Ook zal de game een fotomodus bevatten om uitgebreide kiekjes te maken en bewerken. De video is hieronder te bekijken.

Resident Evil 4 verscheen oorspronkelijk in 2005 op GameCube en later ook op andere platforms. Het spel wordt gezien als een van de beste games binnen de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden.

De remake van Resident Evil 4 komt op 24 maart uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de PS4-versie kopen kunnen gratis upgraden naar de PS5-versie. 

Watch on YouTube
Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Aan de bezoekers hierboven: excuses, dat heb ik helemaal verkeerd begrepen. Ik heb die game dan ook niet sinds 2005 gespeeld! Het bericht is nu aangepast.

0
test

@MichelMusters toppie

0

Aanbevolen voor jou