Resident Evil 2 Remake is vaker verkocht dan het origineel

Resident Evil 2 Remake is vaker verkocht dan het origineel

De remake van Resident Evil 2 is inmiddels vaker verkocht dan de originele versie van het spel.

Wereldwijd zijn er tot 4 december 2019 namelijk meer dan vijf miljoen exemplaren van de game verkocht. Het gaat om de verkochte exemplaren op pc, Xbox One en PlayStation 4 bij elkaar opgeteld sinds de game in januari uitkwam.

Daarmee zijn er dus meer exemplaren van de remake verkocht dan van de originele versie. Resident Evil 2, dat in januari 1998 op de eerste PlayStation uitkwam, is namelijk 4,96 miljoen keer verkocht.

Overigens zijn er Resident Evil-games die nog meer succes hebben gehad. Zo zijn er van Resident Evil 7 zo'n 6,8 miljoen exemplaren verkocht en van Resident Evil 5 meer dan 7,5 miljoen.

Eerder deze week kondigde Capcom Resident Evil 3 Remake aan, een remake van de derde game in de franchise. De game verschijnt op 3 april 2020 en bevat het eerder aangekondigde Project Resistance als multiplayermodus.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had wel verwacht dat inmiddels RE4 het meest verkocht was omdat bijna altijd iedereen daar zo positief over is. (Inclusief ik ;D)

0
test

@Markus88 Eens, ik weet dat 6 het slecht gedaan heeft, en 5 oke, maar ik dacht dat 4 echt by far de populairste was.

0
test

Uiteraard wel rekening houden met het feit dat er tegenwoordig veel meer gamers zijn dan destijds. En deel 4 is wel enorm populair, maar hou er rekening mee dat destijds piraterij aan de lopende band gebeurde op consoles. Vooral de ps2 en pc versies hebben volgens mij enorm veel mensen gespeeld, maar niet voor betaald :)

0

Aanbevolen voor jou