Reset Earth helpt spelers inzien hoe belangrijk de ozonlaag is

Reset Earth helpt spelers inzien hoe belangrijk de ozonlaag is

De Verenigde Naties hebben een mobiele game ontwikkeld die spelers laat inzien hoe belangrijk de ozonlaag is voor onze planeet.

Reset Earth schets een duidelijk beeld over hoe de ozonlaag werkt en hoe we deze kunnen beschermen. De game is ontwikkeld door de Verenigde Naties en bevat een hoop platformactie.

Reset Earth is een handgetekende singleplayer waarin spelers kunnen wisselen tussen verschillende personages met uiteenlopende vaardigheden. In totaal zijn er vier levels speelbaar waarin educatieve puzzels opgelost moeten worden. Tijdens het spelen leer je niet alleen over de geschiedenis van het milieu, maar ook over de functie van de ozonlaag.

Hieronder kun je een trailer van de game bekijken.

Watch on YouTube

Reset Earth is vanaf 10 februari gratis te downloaden via Google Play en de App Store.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zolang en fabrieken massaal blijven vervuilen is elke actie die een particulier persoon doet een druppel op een hete plaat. De grootste verandering zou in de industrie moeten zitten, niet in de gewone mens.

0
test

@HunterSeeker ...niet *alleen* in de gewone mens. De industrie is gemaakt voor mensen, door mensen.

0

@HunterSeeker onzin natuurlijk. Als bijvoorbeeld alle 8 miljard mensen 1 dag minder vlees zouden eten scheelt dit meer dan alle fabrieken bij elkaar ;) Dat zijn 8 miljard stukken vlees, moet je nagaan als ze dit iedere week doen... Niet dat dat van mij moet, maar om maar een simpel voorbeeld te geven dat mensen wel degelijk verschil kunnen maken. Je ziet nu tijdens Covid-19 dat de natuur ook aan het herstellen is door de mindering in luchtvaart en autogebruik. Covid-19 is een zegen voor de planeet. Helaas niet voor de bewoners.

0
test

@-it- Check deze link: https://www.parool.nl/nieuws/dit-zijn-de-tien-grootste-co2-vervuilers-in-amsterdam~b3e624a1/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F 1 persoon zit op 0.01 en de grootste vervuiler op 4200. Ik zeg niet dat het geen zin heeft voor de gewone mens om aanpassingen te maken. Het heeft veel meer zin om dit bij bedrijven/fabrieken eerst toe te passen omdat hier by far het meeste te halen valt.

0

Aanbevolen voor jou