Reserveringen van Hitman geannuleerd op PSN | Gamer.nl

Reserveringen van Hitman geannuleerd op PSN | Gamer.nl

Gebruikers die de nieuwe Hitman hadden gereserveerd, hebben bericht gekregen dat hun bestelling is geannuleerd. Gebruikers merkten eind vorige week op dat de reserveringspagina was verdwenen uit de PlayStation Store.

Volgens een bericht van het forum van Sony heeft Square Enix de “configuratie van het product” flink veranderd. Een vernieuwde reserveringspagina voor Hitman wordt binnenkort beschikbaar gesteld in de PlayStation Store.

Volgens het officiële Hitman Twitter-kanaal heeft dit geen impact op de releasedatum, deze staat nog steeds gepland voor 11 maart dit jaar. Volgens de ontwikkelaar worden een aantal dingen aangepast en verschijnt er binnen een paar dagen een update over de situatie.

Hitman zou oorspronkelijk op 8 december 2015 uitkomen. Ontwikkelaar IO Interactive stelde de game uit om meer content toe te voegen. PlayStation 4-gebruikers ontvangen zes exclusieve mi ies. Spelers die de game hebben gereserveerd krijgen toegang tot een bèta die 12 februari start voor PlayStation 4 en 19 februari voor pc. Een bèta voor Xbox One wordt niet uitgegeven.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou