Replicant-eenheid geschrapt uit StarCraft 2: Heart of the Swarm | Gamer.nl

Replicant-eenheid geschrapt uit StarCraft 2: Heart of the Swarm | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Replicant, die een kopie van een ander soort eenheid kan worden, zorgde ervoor dat tegenstanders bepaalde units bewust niet gingen bouwen. Dit verlaagde volgens Blizzard de diversiteit, wat niet de bedoeling was van de Replicant. 

De ontwikkelaar voerde nog een aantal andere veranderingen door in de multiplayer. Bij de Terrans is de Shredder-unit verdwenen, omdat deze ook niet gebruikt werd waarvoor hij bedoeld was. Blizzard twijfelt nog of het de Warhound-eenheid wil behouden. Bij de Zerg zijn er geen units geschrapt, maar is wel de Viper op de schop gegaan. Deze is voortaan een puur caster-type. Als gevolg hiervan zal ook de Overseer wat aanpa ingen krijgen, al is nog niet bekend welke.

Blizzard zegt dat het nog wat meer werk moet verzetten voordat spelers het spel alvast voor de release kunnen testen via een bèta. Wanneer deze precies zal plaatsvinden, is nog onbekend. Ook de releasedatum van het tweede deel in het StarCraft 2-drieluik is nog niet vrijgegeven. Het eerste deel hiervan, StarCraft 2: Wings of Liberty, verscheen in de zomer van 2010.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou