Remedy wil nog altijd een vervolg op Alan Wake maken

Remedy wil nog altijd een vervolg op Alan Wake maken

Remedy Entertainment is nog altijd geïnteresseerd in het maken van een vervolg op horrorgame Alan Wake.

Dat meldt studiobaas Sam Lake in een gesprek met IGN. "Ik wil het maken", aldus Lake. "Er is al zoveel tijd gepasseerd. Daardoor voelt het alsof er nog meer verwachtingen zijn. Als we het ooit doen, moeten we het goed doen, Alles moet perfect passen en dat is lastig. Er moeten zoveel dingen perfect uitkomen wanneer dergelijke grote games goedgekeurd worden. Maar ik hoop erop dat ooit..."

Alan Wake verscheen in 2010, en uitbreiding American Nightmare in 2012. Remedy kocht onlangs de uitgeefrechten op de franchise terug van Microsoft. De ontwikkelaar is op dit moment bezig met Control, dat over een maand uitkomt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tja, Alan Wake was een vrij unieke ervaring. Het leek best veel op bestaande survival horror games maar deed zijn eigen ding door af te spelen in een enorm herkenbare omgeving met hele herkenbare personages. Het was letterlijk een horror TV serie in game vorm. De ietwat beperkte gameplay mocht de pret niet drukken, het was gewoon leuk om onderdeel te zijn van het universum. Veel succes om te concurreren met de herinnering van het spelen van de eerste game voor de eerste keer. Ik zou me gewoon richten op wat echte fans willen: een nieuw verhaal om de tanden in te zetten. Ik weet niet of men nu specifiek zit te wachten op een nieuwe game met het personage Alan Wake of een goede horror ervaring van Remedy... ik denk eerder het laatste.

0

@gimbal2 IETWAT beperkte gameplay? -Zaklamp-kogelspons-herhaal. Het verhaal en de de sfeer waren dan wel weer top.

0
test

@tyberium is beperkte gameplay niet een beetje een horrorgame trademark? 🤔 Bedoel, tuurlijk zijn er zat die wat minder rechtlijnig of beperkt zijn, maar ik heb bij Alan Wake hier nooit problemen mee gehad 🤔

0
test

Alan Wake is één van me favo games van de 360. Essentieel ben je gewoon een Stephen King verhaal aan het spelen, lekker dark en gritty. Kom maar op met die sequal!

0

Aanbevolen voor jou