Remedy verdiende maken Death Rally in 3 dagen terug | Gamer.nl

Remedy verdiende maken Death Rally in 3 dagen terug | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Remedy, vooral bekend van Max Payne en recentelijk Alan Wake, liet verder weten dat de ontwikkeling van de game door Mountain Sheep slechts acht maanden in beslag nam.

Toekomst

Het succes van Death Rally voor de iPhone en iPad heeft mogelijk invloed op toekomstige projecten van de Finse ontwikkelaar, zo meldt Remedy's Matias Myllyrinne. "Ik denk dat als we het over prioriteiten hebben, Remedy blijft doen waar het goed in is. We houden van onze grote filmachtige, verhaalgedreven games, maar het gaat er ook om dat we deze vaardigheden op nieuwe manieren toepa en. Er gebeuren geweldige dingen met digitale platformen als Xbox Live Arcade, Steam, de Apple's App Store. Daar kun je voor weinig geld een geweldige game maken en nog steeds eraan verdienen."

Remedy werkt momenteel aan Alan Wake: Night Springs, dat waarschijnlijk een spin-off wordt van de serie. Officieel heeft Remedy, behalve dat de studio ermee bezig is, nog niets onthuld over de nieuwe titel.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou