Yahoo heeft een persbericht dat rechtstreeks van Take2 komt en melding maakt van een vervolg op Max Payne dat in ontwikkeling is. Hoewel vanaf de release van de eerste Max Payne al duidelijk was dat er een vervolg zou komen, is het nu officiƫel.

Mooi om te weten is dat zowel Remedy als Rockstar aan deze titel werken. Waarschijnlijk zal Remedy de PC en Rockstar de console versie doen, maar waarschijnlijk zullen ze ook samenwerken op het gebied van creatieve inspiratie. En wat voor een spel het wel niet gaat geven als de makers van de twee beste games uit 2001 met elkaar samen gaan, nou, dat wil je niet weten! Daarnaast heeft Take2 ook bekend gemaakt dat ze de rechten op Max Payne in eigen handen heeft.Take-Two purchased the Max Payne property from Remedy Entertainment and Apogee Software in exchange for $10 million in cash and 969,932 shares of restricted common stock, in addition to certain future development incentives.

Kelly Sumner, Chief Executive Officer said, "A critical component of Take-Two's corporate strategy is to control the intellectual property rights to our key brands and as a result, build the most value for our company. Max Payne has been one of our most successful product franchises to date. The ownership of this top-selling brand allows us to broadly capitalize on the continued strength of the product on multiple platforms, and extend the brand with exciting sequels as well as providing opportunities for extending the brand to other forms of entertainment." Het spel staat nu nog gepland voor 2003, maar bij de aankondiging van het eerste deel was de releasedate ook 1999, dus of ze dit halen is nog maar de vraag. Alhoewel het de laatste tijd erop begint te lijken dat spellen aan de lopende band ontwikkeld kunnen worden. Lees hier het hele persbericht.