Nieuws
Alan Wake

Remedy: AAA Epic Games-project binnenkort in volledige productie

Control-ontwikkelaars 'vrijwel allemaal' bezig met nieuw project

Geschreven door Jacco Peek op
Remedy Entertainments 'AAA-titel' die wordt uitgegeven voor Epic Games gaat binnenkort in volledige productie. Dat onthult het bedrijf onder andere in het winstrapport van het afgelopen kwartaal.

Volgens eerdere geruchten betreft de game een vervolg op Alan Wake.

Ook zegt Remedy dat de kernelementen van het coöperatieve free-to-play-project Vanguard, ook uitgegeven door Epic, zijn vastgelegd. Binnenkort wordt de titel extern getest.

Daarnaast zijn andere ontwikkelteams bezig met de afronding van de singleplayermodus van CrossfireX en Chinese variant Crossfire HD. De campagne moet dit jaar verschijnen voor Xbox-consoles en pc. 

Tot slot meldt het bedrijf dat het meer winkels voor Control Ultimate Edition verkent, maar dat 'vrijwel alle' ontwikkelaars over zijn gestapt naar nieuwe projecten. Daaronder valt een 'nieuw en opwindend' project in een vroeg stadium.

Remedy's opbrengst in het afgelopen kwartaal bedroeg 8,1 miljoen euro, 3,4 procent meer dan dezelfde periode in het jaar ervoor. 

In totaal zijn er vijf games in ontwikkeling bij Remedy.

Dit artikel delen:

Lees meer

Cross-play in Destiny 2 per ongeluk maanden te vroeg ingeschakeld Ubisoft: 'free-to-play-games zullen AAA-titels niet vervangen'
0

Reacties op: Remedy: AAA Epic Games-project binnenkort in volledige productie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.