Remedy: AAA Epic Games-project binnenkort in volledige productie

Remedy: AAA Epic Games-project binnenkort in volledige productie

Remedy Entertainments 'AAA-titel' die wordt uitgegeven voor Epic Games gaat binnenkort in volledige productie. Dat onthult het bedrijf onder andere in het href="https://investors.remedygames.com/announcements/q1-2021-business-review/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">winstrapport </a>van het afgelopen kwartaal.

Volgens eerdere geruchten betreft de game een vervolg op Alan Wake.

Ook zegt Remedy dat de kernelementen van het coöperatieve free-to-play-project Vanguard, ook uitgegeven door Epic, zijn vastgelegd. Binnenkort wordt de titel extern getest.

Daarnaast zijn andere ontwikkelteams bezig met de afronding van de singleplayermodus van CrossfireX en Chinese variant Crossfire HD. De campagne moet dit jaar verschijnen voor Xbox-consoles en pc. 

Tot slot meldt het bedrijf dat het meer winkels voor Control Ultimate Edition verkent, maar dat 'vrijwel alle' ontwikkelaars over zijn gestapt naar nieuwe projecten. Daaronder valt een 'nieuw en opwindend' project in een vroeg stadium.

Remedy's opbrengst in het afgelopen kwartaal bedroeg 8,1 miljoen euro, 3,4 procent meer dan dezelfde periode in het jaar ervoor. 

In totaal zijn er vijf games in ontwikkeling bij Remedy.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou