Overwatch-update past helden significant aan

Overwatch-update past helden significant aan

Blizzard gaat in de aankomende update aardig wat Overwatch-helden op de schop nemen. De update is al live in de testservers en verschijnt later ook voor de volledige versie van Overwatch.

Er staat een grote verandering voor de deur voor Overwatch-spelers. Blizzard heeft aangegeven dat er een grote update aankomt, genaamd de Remaster Update. Dit betekent gelukkig niet dat de ontwikkelaar het hele spel op de schop neemt en bijvoorbeeld Reinhardt zijn schild afneemt. Desalniettemin is aankomende update er één om als fanatiek Overwatch-speler rekening mee te houden. Maar liefst dertien helden worden bijgeschaafd en opnieuw gebalanceerd. Op deze manier hoopt Blizzard de team-based first person shooter opnieuw aantrekkelijk te maken voor hun community.

Quick look at the tracer falloff buff :) from r/Overwatch

-

Zo is de damage falloff-afstand van Tracer vergroot van tien naar dertien meter en krijgt D.va haar schild sneller terug. Doomfist wordt daarentegen wat minder sterk en doet er iets langer over om zijn schild terug te krijgen. Een ander voorbeeld is dat de haak van Roadhog voortaan door objecten, zoals de rotsblokken van Sigma, heen kan grijpen. En zo zijn er nog een aantal veranderingen doorgevoerd. Blizzard wil met deze patch een aantal oude Overwatch-helden zoals Winston en Tracer wat meer glorie geven en deze net zo prettig laten aanvoelen als de nieuwere helden.

Op Reddit wordt al veel gespeculeerd over de mogelijke gevolgen van de remaster-patch op de Overwatch League.

Overwatch Retribution

Overwatch werd eerder dit jaar al flink op de schop genomen door ontwikkelaar Blizzard. Zo werd de rank van spelers in drieën gedeeld en werd er een rol gebonden wachtrij geïntroduceerd.

Hier lees je de volledige patch notes van de Remaster Update.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Typisch Blizzard, blijven aanpassen en balanceren. Sommige karakters waar ik veel coins in heb gestoken (geen echt geld) zijn niet meer hetzelfde. dag main char, dag coins..... Snap het, gisteren nog even gespeeld. maar deze komt bij de inruil bak voor het niks meer waard is. Wie weet ooit Overwatch classic? Moest opeens denken aan de colum of review van Wow Classic. Zo vaak is het schip aangepast met onderdelen, is het dan nog wel hetzelfde ship?

0
test

@xXDannyNLXx Ik vind het juist wel sterk dat ze kritisch blijven kijken. Er moet een balans zijn tussen constant veranderingen en de game-van-release, maar ik heb liever wat vaker veranderingen dan een broken strategy. Wel is het tegenwoordig een ding dat iedereen over alles en nog wat meer schreeuwt dat het gepatched of gebanned moet worden, en als mensen maar lang genoeg schreeuwen passen ze het aan. Dat is jammer, want door het idee dat dit effect heeft, kijken mensen niet verder om een probleem op te lossen of een strategie te counteren.

0
test

@WvA Ik snap echt dat er wel een balans moet zijn, maar sommige chars zijn naar mijn idee soms iets te aangepast. Neem Synmetra bijvoorbeeld. Had het wel iets gevonden als ze dan hadden gekozen voor een soort mini skilltree idee. Dat je kan spelen met een oude synmetra of de nieuwe versie. Wat ik wel gaaf blijf vinden is hoelang de game al gratis wordt ondersteunt.

0

Aanbevolen voor jou