Remake Halo: Combat Evolved mogelijk in de maak | Gamer.nl

Remake Halo: Combat Evolved mogelijk in de maak | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het magazine beweert ook dat Studio 343 de engine van Halo: Reach gebruikt bij het ontwikkelen van de remake. De remake zou op de tienjarige verjaardag van Combat Evolved, in november 2011, uitkomen. Het jaar daarop zou een direct vervolg op Halo 3 verschijnen. Microsoft geeft als reactie aan dat het bedrijf op dit moment niets aan te kondigen heeft.

Overigens is het gerucht tegenstrijdig met wat Phil Spencer, vicepresident van Microsoft Game Studios, onlangs had te zeggen over een eventuele remake. “Ik zal erover nadenken uit het oogpunt van onze klanten. Maar we hebben duidelijk nog veel dingen te doen. Dus een remake is waarschijnlijk te moeilijk om zomaar in ons portfolio te plaatsen. Als een remake echt meerwaarde heeft voor gamers, dan kun je het overwegen, maar op dit moment gaat het niet door mijn hoofd."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou