Remake Earthworm Jim voor WiiWare, XBLA en PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het originele spel, met zijn humoristische en uitdagende stijl, past uitstekend bij de hedendaagse gamer die een meeslepende ervaring wil die leuk en toegankelijk is. We kijken er naar uit om een fantastisch spel af te leveren", aldus Gonzague de Vallois, onderdirecteur van Gameloft. "We zijn erg gelukkig met de samenwerking met Interplay om Earthworm Jim naar meerdere platformen te brengen via hun downloaddienst."

Verdere details zijn nog onbekend, maar de remake moet eind 2009 verschijnen. De game zal eerst een maand lang exclusief te koop zijn voor de Xbox 360 en vervolgens ook op PlayStation 3 en Wii zal verschijnen.

Eerste deel

De eerste Earthworm Jim die oorspronkelijk uitkwam voor Super Nintendo was eerder al te downloaden via WiiWare. Sega gaat dit deel wellicht ook naar Xbox Live Arcade brengen. Sinds vorige week laat Sega gamers stemmen op welke Mega Drive-titel op XBLA uitgebracht moet worden. Earthworm Jim gaat daarbij ruim aan de leiding.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou