Nieuws
Last of Us 2

Peruaanse winkel lekt mogelijke releaseperiode voor The Last of Us 2

Kunnen we de game in oktober eindelijk spelen?

Geschreven door Lucas May op
De releaseperiode voor The Last of Us 2 is mogelijk uitgelekt. De Peruaanse webwinkel LawGamers deelde een afbeelding op hun website met mogelijke informatie over de releasedatum.

The Last of Us 2 heeft nog geen officiële releasedatum, maar mogelijk heeft de Zuid-Amerikaanse retailer een vroegtijdige onthulling gedaan. Op een poster staat namelijk aangegeven dat The Last of Us 2 in oktober 2019 gaat verschijnen. Specifiekere informatie wordt niet gedeeld.

Uiteraard is de kans groot dat de releaseperiode niet klopt en dat LawGamers zelf een tijdelijke datum heeft verzonnen of foutieve informatie heeft ontvangen. Er is echter een kans dat het wel klopt en The Last of Us 2 inderdaad in oktober gaat verschijnen. Vorige week vond namelijk het Destination PlayStation-evenement plaats, waar ook Zuid-Amerikaanse retailers bij aanwezig waren. Het is onduidelijk wat voor informatie op dit evenement is gedeeld, maar de kans is groot dat The Last of Us 2 is besproken. De game was namelijk te zien in een afbeelding die een marketeer heeft geplaatst.

Sony heeft al bevestigd niet aanwezig te zijn op E3 2019. Dit betekent echter niet dat er geen aankondigingen meer komen. Death Stranding, Ghost of Tsushima en The Last of Us 2 hebben allen nog geen releasedatum gekregen, terwijl er nog geen grote PlayStation-exclusives op de planning staan voor het najaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

Trine 4: The Nightmare Prince onthuld via eerste trailer Steam-gebruiker hoort willekeurige horrorgeluiden
1

Reacties op: Peruaanse winkel lekt mogelijke releaseperiode voor The Last of Us 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • EdwinVP

    • 4 maart 2019 18:09
    Nou dat zou mooi zijn, heb ik weer een game voor m'n Kerstlijst haha. Wat heb ik een plezier (ook frustratie sommige levels) aan deel 1 gehad. Het verhaal is echt ZO goed en de gameplay graphics etc is gewoon fantastisch. Deze komt er in 2019 wel hier in huis, hoop dat oktober 2019 correct is.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.