Releasedatum PC-versie Fable III onthuld | Gamer.nl

Releasedatum PC-versie Fable III onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op die dag zal de game ook in Nieuw Zeeland en Australië verschijnen. De Verenigde Staten ontvangen het spel twee dagen eerder. De Xbox 360-versie van het spel kwam reeds op 29 oktober uit. Volgens website Metacritic ontving het spel van de internationale gamepers een gemiddeld recensiecijfer van 8 uit 10.

Fable III

In Fable III is het doel koning of koningin te worden en te regeren. Spelers kruipen in de huid van de zoon of dochter van de held uit deel twee, en moeten een revolutie opzetten om het leiderschap over Albion te verkrijgen. Vervolgens is het de bedoeling dat er naar eigen inzicht geregeerd wordt middels het gebruik van ‘Judgements’. Als vorst of vorstin is het namelijk de bedoeling dat mensen gestraft, vergeven of nader onderzocht (en dan gestraft of vergeven) moeten worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou