Releasedatum Kingdom Hearts 3 op E3 2018 | Gamer.nl

Releasedatum Kingdom Hearts 3 op E3 2018 | Gamer.nl

Tijdens D23 Expo, de grote Disney-beurs in Tokio, zijn nieuwe beelden van Kingdom Hearts 3 uitgebracht. Ook werd bekend dat de releasedatum wordt aangekondigd tijdens E3 2018.

De trailer laat onder andere zien dat Marluxia uit Kingdom Hearts: Chain of Memories voor de Game Boy Advance zijn opwachting maakt en hoe Sora en zijn vrienden transformeren in monsters. Ook Sully, Mikey en Boo uit Monsters Inc. zijn aanwezig, alsmede beelden uit de Kleine Zeemeermin- en Rapunzel-werelden.

Hoewel regi eur Tetsuya Nomura eerder aangaf dat de game negen Disney-werelden krijgt, zegt hij nu dat het uiteindelijke aantal een verra ing blijft. Daarnaast meldt hij dat de eerste werelden van de game voor negentig procent zijn voltooid en de middelste voor zestig procent. Nomura zei niet hoe het staat met de laatste werelden.

Tot slot is de single Don’t Think Twice door zangeres Utada Hikaru uitgebracht als officiële soundtrack van de game. Hikaru zong in het verleden ook voor de eerste twee Kingdom Hearts-games.

Kingdom Hearts 3 moet ergens in 2018 verschijnen voor PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou