Het gebeurt niet vaak dat een spel na het uitgeven van de review-exemplaren, nog met meer dan enkele weken uitgesteld wordt. Met de racegame Juiced was dit, door samenloop van omstandigheden, wel het geval. Net voor de release ging uitgever Acclaim namelijk failliet en even later pikte THQ het spel op.

Daar besloot men om het spel niet direct op de markt te brengen, maar nog een half jaar de tijd te nemen om het spel nog wat bij te schaven op bepaalde punten. Vooralsnog was enkel bekend dat het spel in 2005 zou verschijnen, vandaag heeft THQ ook de exacte maand aangekondigd: mei. Dit is maar liefst zeven maanden later dan oorspronkelijk de bedoeling was. De ontwikkelaar van Juiced, toepasselijk Juice Games genaamd, zegt blij te zijn met de extra tijd zodat men het spel kan maken zoals oorspronkelijk bedoeld was.

Wij hebben destijds de reviewversie die Acclaim vrij had gegeven mogen spelen, en het spel had veel potentieel dat echter nog niet helemaal uit de verf kwam. Zo was de carrieremode niet echt verslavend en maakte je langzaam progressie. Daarnaast voelde het racen nog wat onnatuurlijk en stug aan. We zijn dan ook blij dat THQ besloten heeft de makers nog wat extra tijd te geven. Hopelijk zal men zo de titel maken, zoals oorspronkelijk de bedoeling was. Mocht je nog oude reviews tegen komen: deze zijn naar alle waarschijnlijkheid niet representatief voor het eindproduct.