Release The Evil Within met een week vervroegd naar 17 oktober | Gamer.nl

Release The Evil Within met een week vervroegd naar 17 oktober | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De survivalhorrorgame stond eerst gepland voor een release op 24 oktober, maar is een week naar voren geplaatst naar 17 oktober. Eerder in het jaar werd de game nog uitgesteld naar eind oktober en de titel zou oorspronkelijk verschijnen op 29 augustus. In mei kon Gamer.nl de game zelf een aantal uur al spelen. Lees onze The Evil Within-preview

De game concurreert op 17 oktober met de release van Borderlands: The Pre-Sequel. Op 24 oktober verschijnen  onder meer Battlefield: Hardline en Evolve. Op 28 oktober komt ook nog A a in's Creed: Unity uit. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou