Reguliere uitgave van Kingdom Hearts-games op Switch niet uitgesloten

Reguliere uitgave van Kingdom Hearts-games op Switch niet uitgesloten

Het is niet uitgesloten dat de Kingdom Hearts-games ooit op reguliere wijze op de Nintendo Switch verschijnen.

Toen aangekondigd werd dat Kingdom Hearts-personage Sora naar Super Smash Bros. Ultimate zou komen, werd ook bekendgemaakt dat de Kingdom Hearts-games via de cloud op Switch speelbaar gemaakt zouden worden. Sindsdien vragen veel fans echter om directe overzettingen van de game op de Switch, die fysiek of digitaal gekocht kunnen worden.

Kingdom Hearts-producent Ichiro Hazama laat in een interview met Nintendo Life weten dat "de productie van een 'native' versie nog onbeslist is. We geloven dat de cloudversie op dit moment de beste manier is om de franchise aan Switch-spelers te leveren, maar we horen altijd graag feedback van onze fans en willen hen bedanken voor hun ondersteuning."

Hazama vertelt ook meer over de reden dat de Kingdom Hearts-games naar de Switch komen via de cloud. "Deze spellen uitbrengen op de Switch blijkt behoorlijk uitdagend vanwege verschillende redenen, waaronder de opslagcapaciteit van de hardware. Maar we vinden het geweldig dat we het kunnen doen via de cloudservice."

Drie games in de reeks komen naar de Switch via de cloud: Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix, Kingdom Hearts JD 2.8 Final Chapter Prologue en Kingdom Hearts 3 : Re Mind. Ze kunnen los gekocht worden of in één compleet pakket. Releasedata zijn nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Je bent wel de overtreffende trap van geschift als je daar geld aan uitgeeft. Een ding weet je zeker: over 25 jaar kun je het niet meer spelen. Digitale downloads blijven tenminste nog op de device staan.

0

Aanbevolen voor jou