Regisseur van Fallout: New Vegas wil best aan nieuwe Fallout werken

Regisseur van Fallout: New Vegas wil best aan nieuwe Fallout werken

Josh Sawyer, de regisseur van Fallout: New Vegas, geeft aan er open voor te staan om weer aan een Fallout-spel te werken.

Dat meldt hij tijdens een interview met Kinda Funny Games. Hij praat daarbij over zijn ervaringen met de ontwikkeling van de in 2010 uitgekomen game. Volgens hem was het "een getikt ontwikkeltraject" omdat het maar achttien maanden besloeg, maar het was wel "enorm bevredigend en fantastisch".

"Ik hou van Fallout en de setting, en ik zie mijzelf er wel weer aan werken. Maar we zien wel waar de toekomst mij naartoe neemt." Hij werd ook gevraagd wat zijn droomsetting voor een nieuwe Fallout-game zou zijn. Daarbij geeft hij aan dat hij Californië of het Middenwesten van de VS het interessantst zou vinden.

Begin dit jaar gingen er al geruchten dat Microsoft en Obsidian gesprekken zouden voeren over de ontwikkeling van een nieuwe Fallout-game. Fallout: New Vegas werd ook ontwikkeld door Obsidian, dat net zoals de eigenaar van de IP - Bethesda - nu onderdeel uitmaakt van Microsoft. New Vegas wordt door fans gezien als een van de, zo niet de beste Fallout-spellen. Obsidian werkt op dit moment aan The Outer Worlds 2 en Avowed.

Het complete interview, dat voor een groot deel over het pas uitgekomen Pentiment gaat, is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Met California gaan we weer terug naar de roots van Fallout 1 & 2. Ik weet niet of ik daar blij mee zou zijn, wat ik nou juist goed vind aan wat Bethesda heeft ingezet is om diverse locaties te verkennen. Maar aan de andere kant een volwaardige Fallout: San Francisco zou wel tof zijn :) San Fran kwam al in Fallout 2 voor maar was eigenlijk een vrij generiek dorpje in plaats van een volwaardige stad.

0
test

@gimbal2 ja san francisco of de hele bay area zou geweldig zijn. San Bruno San mateo foster city plekken waar ik veel geweest ben.

0

@gimbal2 destijds heel veel tijd gestoken in deel 1 en 2, zoveel lol mee gehad. Speelde ook veel UFO ene met unknown, ook zo’n geweldige game.

0
test

Ik snap niet waarom mensen zo enthousiast zijn om New Vegas. Ik vond Fallout 3 veel leuker. Moet wel zeggen, die gasten achter New Vegas die vervolgens The Outer Worlds gebouwd hebben dat was wel weer helemaal mijn game.

0

Aanbevolen voor jou