Nieuws

Regisseur Monster Hunter Iceborne verlaat Capcom

Niet de eerste

Geschreven door Erik Nusselder op
Daisuke Ichihara, de regisseur van Monster Hunter World-uitbreiding Iceborne, vertrekt bij Capcom. Dat maakt hij bekend in een interview met het Japanse CG World.

Naast Iceborne regisseerde Ichihara ook Monster Hunter Generations Ultimate. Hij werkt al 17 jaar in de gamesindustrie. Iceborne was een groot succes voor Capcom: de uitbreiding verkocht maar liefst 6,6 miljoen exemplaren.

Ichihara gaat aan de slag bij ILCA, een digitale contentmaker in Japan. Het bedrijf werkt onder andere aan tussenfilmpjes voor games, maar ook aan anime en televisieprogramma's. "Je leeft maar één keer", zegt Ichihara in het interview. "Met mijzelf en anderen aan het roer hoop ik dat deze jonge organisatie kan groeien."

Ichihara is niet de eerste bekende naam die de afgelopen tijd bij Capcom is vertrokken. Eerder nam Yoshinori Ono, het gezicht van Street Fighter, al ontslag. Ook Ryosuke Yoshida, die onder andere aan Devil May Cry en Monster Hunter werkte, is vertrokken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vanavond live om 19:00 uur: Het Black Ops Cold War-toernooi Cross-save tussen pc en Nintendo Switch nu mogelijk in Hades
0

Reacties op: Regisseur Monster Hunter Iceborne verlaat Capcom

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.