Regisseur Marvel's Avengers staat aan het roer van The Last of Us-remake

Regisseur Marvel's Avengers staat aan het roer van The Last of Us-remake

De aankomende remake van The Last of Us wordt geregisseerd door Shaun Escayg, die voorheen ook Marvel's Avengers heeft geregisseerd.

Dat liet Escayg weten op Twitter. "Ik ben zo trots op ons team dat geweldig werk verricht aan de The Last of Us-remaketrailer die tijdens Summer Game Fest werd getoond."

Hij vervolgt: "Deze game was mijn introductie qua game-ontwikkeling en heeft dus een heel speciaal plekje in mijn hart. Ik ben vereerd om de regisseur van deze remake te zijn!"

Escayg was de cinematische animator van The Last of Us en Uncharted 4 en regisseerde Uncharted: The Lost Legacy. Daarna vertrok hij naar ontwikkelstudio Crystal Dynamics - tegenwoordig eigendom van Embracer Group - waar hij Marvel's Avengers regisseerde. In april 2021 kondigde hij aan weer terug te zijn bij Naughty Dog.

Er gingen al geruime tijd geruchten over een remake van The Last of Us. Gisteravond lekte het bestaan van de game uit via Sony zelf, waarna The Last of Us: Part 1 officieel uit de doeken werd gedaan tijdens de Summer Game Fest Show. Het spel verschijnt op 2 september op PlayStation 5 en komt op een later moment ook naar pc. Begin volgend jaar moet de HBO-televisieserie gebaseerd op The Last of Us beginnen.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou