Nieuws
Reggie Fils-Aime

Reggie Fils-Aime start podcast voor het goede doel

Om studenten in New York te helpen

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Reggie Fils-Aime, oud directeur van Nintendo Amerika, gaat samen met gamejournalist Harold Goldberg een podcast starten voor het goede doel. De podcast heet ‘Talking Games With Reggie and Harold’.

In de podcast praten Reggie en Harold met ‘grote namen’ uit de game-industrie. De eerste gast is Geoff Keighley, die elk jaar The Game Awards organiseert. Verder komen ook ontwikkelaars van games en studenten uit New York als gasten naar de podcast. De studenten hebben een rol in de podcast omdat Talking Games With Reggie and Harold het New York Video Game Critics Circle, een goed doel dat studenten helpt in New York, steunt.

Mensen kunnen geld doneren via een GoFundMe-pagina en krijgen dan toegang tot een veiling waar ze kunnen bieden op unieke Nintendo-objecten. Zo wordt er een Nintendo Power-tijdschrift geveild dat gesigneerd is door Shiguru Miyamoto. Met het geld dat met de podcast opgehaald wordt, gaat de New York Video Game Critics Circle studenten helpen die dakloos zijn geworden door het coronavirus.

De podcast gaat in mei van start en bestaat uit zeven afleveringen. Wanneer de eerste aflevering precies geplaatst gaat worden, is nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Zusjes Williams doen mee aan Mario Tennis Aces-toernooi De Beste Gamedeals van de Week: Death Stranding en Borderlands 3
0

Reacties op: Reggie Fils-Aime start podcast voor het goede doel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.