Goed nieuws voor de mensen die totaal geen intresse hebben in Half-Life 2, de demo van Knight Rider 2 is vandaag door de Nederlandse ontwikkelaar Davilex vrijgegeven.

Ondanks dat de eerste Knight Rider game door critici en consumenten niet bepaald met veel gejuich ontvangen werd, heeft Davilex hard gewerkt aan de opvolger. Men zegt goed geluisterd te hebben naar de feedback op het origineel en Knight Rider 2 belooft dan ook een flinke waslijst nieuwe features.

Zo zal K.I.T.T. nu ook kunnen beschikken over een wapenarsenaal, waarmee hij tegenstanders als robots en gepantserde voertuigen uit de weg kan ruimen. Ook beloven de makers meer variatie in omgevingen en enkele leuke minigames, waaronder Dirt Track Racing en The Shooting Gallery. Genoeg features dus om iedereen met een David Hasselhoff poster op zijn kamerdeur, weer even tevreden te stellen. Dus trek je zwart leren jasje maar aan, zet je jaren-80 zonnebril op en vergeet niet je krullenpruik mee te nemen en download die demo. De demo, met het gewicht van pak-em-beet 273 MB, kun je hier vinden.