'Red Dead Redemption krijgt GotY-editie' | Gamer.nl

'Red Dead Redemption krijgt GotY-editie' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een vermelding op de website van de BBFC heeft tot nu toe altijd betekend dat een game er ook werkelijk komt. Verschillende Nederlandse webshops, waaronder Bol.com, vermelden de GotY-editie ook. Wanneer deze precies uitkomt is onduidelijk; volgens de BBFC verschijnt de game op 16 september, de Nederlandse webshops vermelden 1 dan wel 30 september.

Uit de vermelding van de BBFC blijkt dat het pakket in ieder geval de game zelf en het uitbreidingspakket Undead Nightmare bevat. Hoewel onbevestigd, is alle overige verschenen downloadbare content naar verwachting ook inbegrepen. De laatste DLC, de Myths and Mavericks Bonus Pack, komt ook aankomende september uit. Deze extra multiplayercontent wordt gratis aangeboden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou