Red Dead Redemption 2-spelers belagen echte O'Driscoll op sociale media | Gamer.nl

Red Dead Redemption 2-spelers belagen echte O'Driscoll op sociale media | Gamer.nl

Meerdere spelers van Red Dead Redemption 2 hebben via sociale media berichten gestuurd naar een man genaamd Colm O'Driscoll. De Ierse man, bij toeval een naamgenoot van de antagonist, ontving de laatste tijd massaal berichten van spelers die verwijzingen maakten naar de populaire game.

De berichten die de echte Colm O'Driscoll sinds de lancering van de game ontving, varieerde van onschuldige grappen tot doodsbedreigingen. O'Driscoll zelf zei tegen Eurogamer er eerst wel om te kunnen lachen. Echter ontvangt de man nu zoveel berichten dat hij mensen heeft moeten blokkeren op platformen als Instagram.

"Ik vind het algehele gebeuren wel vermakelijk, maar nu beginnen de berichten irritant te worden. Een deel in mij maakt zich zorgen over sommige mensen die zo emotioneel verbonden zijn geraakt met de game, dat ze de perceptie beginnen te verliezen tu en wat echt is en wat niet", aldus O'Driscoll. Daar voegde hij aan toe dat het voor hem door de anonimiteit van de gebruikers een beetje alarmerend was. 'Ik hoop dat ze gewoon allemaal aan het grappen zijn en lol hebben.'

Red Dead Redemption 2

De berichten die O'Driscoll heeft gedeeld zijn over het algemeen onschuldig. De meesten bevatten verwijzingen naar Red Dead Redemption 2. Toch zijn er enkele spelers die O'Driscoll belagen met doodsbedreigingen en racistische opmerkingen.

Hieronder volgen een paar van de gedeelde berichten van O'Driscoll.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Colm O'Driscoll is de naam van de beruchte antagonist en leider van de O'Driscoll-gang in Red Dead Redemption 2. De rivaliteit tu en de O'Driscoll-gang en de Van Der Linde-gang wordt al gelijk aan het begin van de game geïntroduceerd in het verhaal.

Eerder lekte er mogelijke details uit voor de online-modus van Red Dead Redemption 2. Daarnaast dook er een glitch in de game op die toegang geeft tot een nieuw gebied.

Red Dead Redemption 2 is beschikbaar voor Xbox One en PS4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou