In een exlusief interview met Eurogamer heeft producent Chris Corry laten weten dat we Command & Conquer Red Alert 3 rond de komende feestdagen kunnen verwachten. Dit zou dus betekenen dat we nog vlak voor het einde van het jaar kunnen genieten van deze nieuwe titel in de beruchte serie.

Ook Tanya is weer van de partij. "Tanya is terug en beter dan ooit", zegt Chris Corry. "Ze is waarschijnlijk de meest geliefde persoon uit de serie en je kunt ons vertrouwen dat we Tanya behouden zoals ze was. Wel geven we haar natuurlijk wat nieuwe speeltjes om mee te spelen. Een voorbeeld is de Time Belt, waarmee ze een paar seconden terug in de tijd schiet naar haar toenmalige locatie en healthstatus."

Chris Corry heeft tevens gezegd dat er nog geen plannen zijn voor consolegamers om aan de beta test te kunnen deelnemen. Met aanschaffen van de binnenkort verschijnende C&C3 Tiberium Wars uitbreiding Kane's Wrath, krijgen de spelers gratis toegang tot de beta test van Red Alert 3. Dit geldt dus alleen voor de pc-gamers.