Razer onthult toetsenbord- en muis-combinatie voor Xbox One | Gamer.nl

Razer onthult toetsenbord- en muis-combinatie voor Xbox One | Gamer.nl

Razer heeft een toetsenbord en muis href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/muis-en-toetsenbord-straks-aan-te-sluiten-op-xbox-one/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">onthuld</a> die compatibel zijn met de Xbox One. De combinatie draagt de naam 'Turret' en kan gebruikt worden bij verschillende Xbox One-games.

Naast een draadloze toetsenbord komt het pakket met een draadloze muis die is gebaseerd op de Mamba-muis van Razer. Een paneel aan de zijkant van het toetsenbord biedt de optie om de instellingen van de bankzit-modus te wi elen. Het toetsenbord bezit tevens een speciale Xbox-knop waarmee genavigeerd kan worden naar het dashboard van de console .

Verder is het toetsenbord verbonden met de console door middel van een draadloze dongle. Volgens het officiële persbericht heeft de Turret een batterijduur van maximaal 40 uur en een 2,4GHz-verbinding. Uiteraard kunnen de toetsenbord en muis ook gebruikt worden voor Windows 10-pc's.

Razer

Met de muis en toetsenbord zijn er nu zeven games compatibel op de console. Spelers kunnen de hardware gebruiken voor games als Vermintide 2, Strange Brigade, Bomber Crew, Deep Rock Galactic, X-Morph Defense, Warframe, War Thunder en Fortnite.

Met de toevoeging van een muis en toetsenbord kunnen spelers makkelijker navigeren en besturen in met name strategische games en shooters. Naast de zeven genoemde games hebben andere ontwikkelaars aangekondigd dezelfde compatibiliteit te willen implementeren bij games, zoals DayZ, Vigor en Moonlighter.

De Turret-set van Razer kan nu al op de Microsoft Store besteld worden en verschijnt in het eerste kwartaal van 2019. De set moet ongeveer 250 euro gaan kosten.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou