Nieuws
Razer Phone 2

Razer introduceert Razer Phone 2

Met een ververssnelheid van 120 Hz

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Razer heeft de Razer Phone 2 onthuld. De gaming-smartphone is de opvolger van de originele Razer Phone, die in 2017 werd uitgebracht.

Net als de eerste Razer Phone heeft de Razer Phone 2 een scherm met een ververssnelheid van 120 Hz. Hiermee kunnen spelers tijdens het spelen sneller reageren op gebeurtenissen die zich in de games afspelen.

Het scherm behoudt echter dezelfde grootte als het vorige model met 5,7 inch. Daarnaast heeft het scherm een 16:9-verhouding en een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. De telefoon bevat verder de snelste Snapdragon 845-processor, 8GB aan RAM en een accu met een capaciteit van 4.000 mAh.

Helaas ontbreekt nog wel de koptelefoonpoort, waardoor gamers met koptelefoon niet kunnen laden en luisteren tegelijk of de accu extra moeten belasten met bluetooth-audio, dat ook gevoeliger is voor lag.

Ook is de achterkant van de telefoon nu van glas, wat het nu mogelijk maakt om het draadloos op te laden. Razer voegt verder kleine details toe aan de telefoon, zoals het Razer-logo aan de achterkant dat van kleur kan veranderen. Deze kleuren kunnen door de gebruiker zelf worden ingesteld.

De nieuwe telefoon gaat in de VS voor 799 dollar over de toonbank. Het is nog niet bekend wanneer de telefoon in Europa uitkomt. Ook is er voor Europa nog geen prijs bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Spoiler: Trophies Red Dead Redemption 2 op PS4 gelekt Spelersaantal in Blackout-modus van Black Ops 4 verhoogd bij release
2

Reacties op: Razer introduceert Razer Phone 2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Quintex

  • 11 oktober 2018 14:42
  De eerste Razer telefoon had ook al een 120hz scherm, dus het gaat hier niet om de belangrijkste vernieuwing, zoals vermeld staat in de tekst.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • RickBloemzaad

  • 11 oktober 2018 14:58
  @Quintex We gaan het aanpassen. Bedankt voor de tip!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.