Ratchet & Clank-film en -remake uitgesteld tot 2016 | Gamer.nl

Ratchet & Clank-film en -remake uitgesteld tot 2016 | Gamer.nl

De Ratchet & Clank-film en -remake verschijnen in de lente van volgend jaar. Dat meldt Insomniac middels een blog.

Oorspronkelijk zouden zowel de film als de remake van Ratchet & Clank aankomende zomer verschijnen. Chief Brand Officer van Insomniac, Ryan Schneider, licht de keuze voor een verlate release van de game toe: "Hoewel je wellicht langer moet wachten dan verwacht, kunnen we je verzekeren dat we de tijd op een slimme manier gebruiken om de game te verbeteren, met oogverblindende shaders, effecten en animaties, alsook spectaculaire nieuwe gameplaysegmenten, als gevolg."

In de blog werden eveneens enkele stemacteurs van de Ratchet & Clank-film bekendgemaakt. Zo speelt Paul Giamatti Chairman Drek, is John Goodman Ratchets mentor Grimroth en maakt Sylvester Stallone z'n opwachting als Victor Von Ion. De film heeft bovendien een Amerikaanse releasedatum gekregen: 29 april 2016.

Sterrenteam

De Ratchet & Clank-film werd afgelopen jaar tijdens de E3 aangekondigd. Schneider geeft aan dat Insomniac de afgelopen periode heeft gebruikt om een zo authentiek mogelijke en een kwalitatief hoogstaande productie te bewerkstelligen: "we hebben nauw samengewerkt met voormalig Ratchet & Clank-scriptschrijver TJ Fixman, met artist Dave Guertin en met Greg Baldwin, die verantwoordelijk is voor het ontwerp van een veelvoud aan personages, wapens en voertuigen. Animatiegoeroe David Hancock heeft gea isteerd op het gebied van animaties en North Carolina-studio director heeft zich beziggehouden met de belichting. De dappere Chris Carter en de onnavolgbare Brian DiLucente hebben geholpen met het uitwi elen van verschillende a ets tu en de studio's en ik heb het gelukg gehad dat ik de boel van het begin af aan mocht runnen."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou