Nieuws

Ratchet & Clank-film en -remake uitgesteld tot 2016

Sylvester Stallone aangekondigd als een van de stemacteurs

Geschreven door Sander Hölsgens op
De Ratchet & Clank-film en -remake verschijnen in de lente van volgend jaar. Dat meldt Insomniac middels een blog.

Oorspronkelijk zouden zowel de film als de remake van Ratchet & Clank aankomende zomer verschijnen. Chief Brand Officer van Insomniac, Ryan Schneider, licht de keuze voor een verlate release van de game toe: "Hoewel je wellicht langer moet wachten dan verwacht, kunnen we je verzekeren dat we de tijd op een slimme manier gebruiken om de game te verbeteren, met oogverblindende shaders, effecten en animaties, alsook spectaculaire nieuwe gameplaysegmenten, als gevolg."

In de blog werden eveneens enkele stemacteurs van de Ratchet & Clank-film bekendgemaakt. Zo speelt Paul Giamatti Chairman Drek, is John Goodman Ratchets mentor Grimroth en maakt Sylvester Stallone z'n opwachting als Victor Von Ion. De film heeft bovendien een Amerikaanse releasedatum gekregen: 29 april 2016.

Sterrenteam

De Ratchet & Clank-film werd afgelopen jaar tijdens de E3 aangekondigd. Schneider geeft aan dat Insomniac de afgelopen periode heeft gebruikt om een zo authentiek mogelijke en een kwalitatief hoogstaande productie te bewerkstelligen: "we hebben nauw samengewerkt met voormalig Ratchet & Clank-scriptschrijver TJ Fixman, met artist Dave Guertin en met Greg Baldwin, die verantwoordelijk is voor het ontwerp van een veelvoud aan personages, wapens en voertuigen. Animatiegoeroe David Hancock heeft geassisteerd op het gebied van animaties en North Carolina-studio director heeft zich beziggehouden met de belichting. De dappere Chris Carter en de onnavolgbare Brian DiLucente hebben geholpen met het uitwisselen van verschillende assets tussen de studio's en ik heb het gelukg gehad dat ik de boel van het begin af aan mocht runnen."

Bron: Insomniac

Dit artikel delen:

Lees meer

Verborgen boodschap in The Witcher 3-trailer Crest stelt je geloof op de proef
4

Reacties op: Ratchet & Clank-film en -remake uitgesteld tot 2016

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • tielo

  • 14 mei 2015 10:59
  Toch vreemd want de film is af, die wordt deze week getoond op Canes. Misschien dat de game meer werk nodig heeft en dat ze de hele boel daarom naar achteren schuiven. Ik kijk overigens wel uit naar zowel de film als de game.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Vovelic

  • 14 mei 2015 12:31
  Ik hoop op de E3 dat er nieuwe exclusives worden aangekondigd want de grote van dit jaar Uncharted en nu dus ook Ratchet & Clank zijn uitgesteld :(

  Nou goed ik vermaak me nog wel prima met Bloodborne.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • MarSSteR

  • 14 mei 2015 13:23
  PIEP, dus voorlopig nog LANG geen PS4 kopen, voor ps3 heb je de hele serie beschikbaar 8)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Baukereg

  • 14 mei 2015 22:33
  Goede herinneringen aan R&C; van de ps2. Op de ps3 nooit verder gekomen dan ToD, maar ik heb nog altijd een zwak voor deze twee helden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.