Ratchet and Clank: Rift Apart bevat onontdekte easter egg

Ratchet and Clank: Rift Apart bevat onontdekte easter egg

Er zit een easter egg in Ratchet and Clank: Rift Apart die nog niet gevonden is door spelers.

Dat liet ontwikkelaar Insomniac Games weten op Twitter, waar het linkte naar een TikTok-video met daarin mysterieuze beelden. De video zelf is weer verdwenen van Tiktok, maar iemand anders heeft de video op Twitter geüpload. Het is hieronder te zien.

In de video lijkt een soort museum getoond te worden met diverse wezens uit de game. Eerdere Ratchet and Clank-games hadden ook musea die gevonden konden worden. Het is op moment van schrijven niet bekend hoe het mogelijke museum in Rift Apart te vinden is.

Ratchet and Clank: Rift Apart verscheen afgelopen jaar voor PlayStation 5. De game ontving een 8,5 op Gamer.nl: "Er zal nog lang worden nagepraat over de vele technische hoogstandjes die in Ratchet and Clank: Rift Apart de show stelen. Voor dit grafische geweld koop je een PlayStation 5. Maar deze dwaze reis door dimensies gaat jong en oud ook verblijden met een zeer divers arsenaal aan wapens, leuke gadgets en tig aandoenlijke personages."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

niemand heeft het ontdekt omdat zo goed als niemand een ps5 heeft.....

0
test

@xXDannyNLXx lulkoek, ik zit nu op kantoor met 4 collega's waarvan 3 gamers, alle 3 in het bezit van een ps5. Het is niet makkelijk geef ik toe, maar zeker niet onmogelijk en zeker niet 'niemand' al helemaal als je het op wereldniveau bekijkt.

0
test

@racerozzy tuurlijk hebben mensen een ps5. maar weiger zelf om er meer voor te betalen dan de normale winkel prijs of een combinatie pakket. Ik wacht geduldig

0

Aanbevolen voor jou