Rare trekt vier leidinggevende medewerkers aan | Gamer.nl

Rare trekt vier leidinggevende medewerkers aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Andrew Dennison, Jon Vincent, Danny Isaac als Peter Ridgway maken de overstap naar het Britse Rare. Dennison is aangesteld als software director en heeft de afgelopen tien jaar als lead programmer bij Dirt 3 maker-Codemasters gewerkt. Vincent wordt audio director, een rol die hij hiervoor ook bij Ubisoft Reflections vervulde voor onder meer Driver: San Francisco.

Isaac krijgt de functie van executive producer en werkte in het verleden onder meer voor EA Korea, waar hij head of development was. Ridgway was vroeger verantwoordelijk voor future art technology bij Codemasters, maar zal zich nu richten op zijn baan als technical art director bij Rare. De ontwikkelaar is van plan om in de toekomst nog meer talent aan te trekken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou