Rare past pvp-gameplay aan in achtste seizoen Sea of Thieves

Rare past pvp-gameplay aan in achtste seizoen Sea of Thieves

Het achtste seizoen van Sea of Thieves, dat morgen begint, neemt onder andere player versus player-gameplay op de schop in de game.

Het was al bekend dat het achtste seizoen morgen zou beginnen, maar Rare heeft onlangs wat meer details bekendgemaakt. Pvp-gevechten speelden zich voorheen in de Arena-modus af, dat geheel losstond van het hoofdspel. De modus ging eerder dit jaar al offline.

Vanaf seizoen 8 maakt pvp-gameplay onderdeel uit van het hoofdspel. Mensen kunnen zich aansluiten bij een van twee beschikbare facties en punten voor deze factie verdienen, vergelijkbaar met Trading Companies. Die punten kunnen verdiend worden door activiteiten te ondernemen of door schepen van de andere factie aan te vallen.

Overigens is de pvp-gameplay niet verplicht: men kan dit aan de tafel van de kapitein aan- en uitzetten. Daar kan ook een vijandelijk schip worden geselecteerd om aan te vallen. Het nieuwe systeem zal ook nieuwe Adventures en Mysteries toevoegen, alsmede een nieuwe Plunder Pass.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Betekent dit dan dus ook dat als je het uit laat staan je ook niet aangevallen kan worden?

0
test

@Ziminar het is een matchmaking feature. Denk aan een Call of Duty-potje zoeken. Je wordt niet in een potje gestopt als je niet klikt op matchmaken. Edit: je kan dus nog steeds aangevallen worden in de open wereld zoals altijd.

0
test

Eindelijk dat luik in bij de Reapers hideout, ik ben benieuwd. Ga dit seizoen wel even checken.

0

Aanbevolen voor jou