Rare, eigenhandig verantwoordelijk voor de grootste console-soap van vorig jaar, is weer terug en niet zo'n klein beetje ook. Naast de al bekende maar nog steeds in ontwikkeling zijnde games zoals Kameo, Perfect Dark en Conker's Bad Fur Day Online heeft Rare nog meer troeven. Zo zweeft er artwork van de game Sabre Wulf rond, alhoewel het nog steeds mistig is rond deze titel en is er sinds kort ook een game genaamd Ghoulies verschenen.

Helaas wil Rare hier nog bijzonder weinig over kwijt. Wat wel zeker is dat de naam 'Grabbed by the Ghoulies' in begin Februari 2001 al geregistreerd werd door Rare. En nu is deze game, die over de maanden heen in vergetelheid is geraakt, weer terug onder de werknaam 'Ghoulies'. Ook wist Computer en Video Games, met behulp van een naamloze bron, te melden dat deze game Ghoulies een 3d update zou zijn van de klassieke game Atic Atac. Er is echter nog niks zeker over deze nieuwe game, maar er zijn geruchten dat op de E3 de eerste beelden geshowd kunnen worden. Om de Rare-fans niet langer in spanning te laten wachten heeft het bedrijf een verklaring op de Scribes pagina gezet."Rare would only be working on one game at a time, well... having lost all faith in humanity long ago, I suppose I wouldn't be surprised.

I still don't know the finer details of the company's future plans, but I do know that unless something goes violently, pig-stickingly wrong between now and E3, we'll certainly have more than just Kameo on show."Enige nuance is hier wel op zijn plaats, aangezien Computer and Video Games het nieuwtje van een naamloze bron heeft. Vertrouw dus niet blind op de authenticiteit van het verhaal, maar hou Rare dus wel in de gaten. Na het getouwtrek tussen Nintendo en Microsoft zijn ze weer helemaal terug. Het hele artikel is op deze pagina te lezen. De Scribes brievenbus is hier te vinden.