Ranked Play verschijnt komend jaar in Call of Duty: Modern Warfare 2

Ranked Play verschijnt komend jaar in Call of Duty: Modern Warfare 2

Ranked Play wordt in de loop van 2023 aan Call of Duty: Modern Warfare 2 toegevoegd.

Dat heeft Treyarch via social media bevestigd. Hoewel de game is ontwikkeld door Infinity Ward, werkt Treyarch aan Ranked Play voor de game. Dit houdt in dat spelers op esportsniveau de multiplayer kunnen spelen, met competitieve modi, verschillende divisies en keuringen gebaseerd op skills, leaderboards en beloningen.

Een precieze releasedatum voor Ranked Play in Modern Warfare 2 is er voor nu nog niet. Wel heeft Treyarch laten weten dat er vanaf 16 november een CDL Moshpit-playlist aan de game wordt toegevoegd, tegelijk met het begin van het eerste seizoen.

Tot slot is bevestigd dat League Play in Black Ops Cold War en Ranked Play in Vanguard op 22 november stopgezet wordt. Vanaf die dag kan men in deze games dus niet meer aan de slag met die modi.

Zoals eerder aangekondigd begint op 16 november niet alleen het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2. Op die dag komt ook Warzone 2.0 uit, ontwikkeld door Infinity Ward. De oorspronkelijke Warzone blijft ook speelbaar.

Gamer.nl gaf een 8 aan CoD: Modern Warfare 2: "Modern Warfare 2 is een Call of Duty-deel zonder verrassingen, maar ook dat mag na de béta’s amper een verrassing zijn. Het is vooral een waardig vervolg op de geprezen Modern Warfare-reboot uit 2019. Enkele kleine vernieuwingen komen niet helemaal uit de verf, maar Modern Warfare 2 is met name dankzij de geweldige multiplayer- en bijna nostalgische singleplayermodus weer een traditiegetrouw complete Call of Duty."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou