Nieuws
Call of Duty Modern Warfare 2

Ranked Play verschijnt komend jaar in Call of Duty: Modern Warfare 2

Treyarch werkt aan Ranked Play voor de shooter

Geschreven door Michel Musters op
Ranked Play wordt in de loop van 2023 aan Call of Duty: Modern Warfare 2 toegevoegd.

Dat heeft Treyarch via social media bevestigd. Hoewel de game is ontwikkeld door Infinity Ward, werkt Treyarch aan Ranked Play voor de game. Dit houdt in dat spelers op esportsniveau de multiplayer kunnen spelen, met competitieve modi, verschillende divisies en keuringen gebaseerd op skills, leaderboards en beloningen.

Een precieze releasedatum voor Ranked Play in Modern Warfare 2 is er voor nu nog niet. Wel heeft Treyarch laten weten dat er vanaf 16 november een CDL Moshpit-playlist aan de game wordt toegevoegd, tegelijk met het begin van het eerste seizoen.

Tot slot is bevestigd dat League Play in Black Ops Cold War en Ranked Play in Vanguard op 22 november stopgezet wordt. Vanaf die dag kan men in deze games dus niet meer aan de slag met die modi.

Zoals eerder aangekondigd begint op 16 november niet alleen het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2. Op die dag komt ook Warzone 2.0 uit, ontwikkeld door Infinity Ward. De oorspronkelijke Warzone blijft ook speelbaar.

Gamer.nl gaf een 8 aan CoD: Modern Warfare 2: "Modern Warfare 2 is een Call of Duty-deel zonder verrassingen, maar ook dat mag na de béta’s amper een verrassing zijn. Het is vooral een waardig vervolg op de geprezen Modern Warfare-reboot uit 2019. Enkele kleine vernieuwingen komen niet helemaal uit de verf, maar Modern Warfare 2 is met name dankzij de geweldige multiplayer- en bijna nostalgische singleplayermodus weer een traditiegetrouw complete Call of Duty."

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation VR2 kopen - Hier pre-order je een PS VR2 Grand Theft Auto-producent opent in 2023 nieuwe studio in Frankrijk
0

Reacties op: Ranked Play verschijnt komend jaar in Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.