Ranked modus van Hearthstone offline door bug | Gamer.nl

Ranked modus van Hearthstone offline door bug | Gamer.nl

De ranked modus van Hearthstone is inmiddels langer dan een dag offline terwijl Blizzard een bug in de game probeert op te lossen.

Mensen die proberen in te loggen in de ranked modus, krijgen een error me age die onder dit nieuwsbericht te zien is. Het probleem doet zich voor sinds gisteren de season of play van maart online kwam, waarin de progre ie die spelers boeken in de ranked modus wordt aangepast.

Aangezien dit niet goed werkte, heeft Blizzard de ranked modus tijdelijk offline gehaald. "We zoeken uit wat er aan de hand is en hebben tijdelijk de ranked modus uitgezet in de regio waar het seizoen is begonnen, waar nu China, Azië en Europa onder vallen", aldus het bedrijf op Battle.net. Inmiddels zijn er meer dan 24 uur verstreken en wordt er nog altijd aan het probleem gewerkt. "We laten het spelers weten wanneer we een oplo ing hebben. Bedankt voor je geduld."


De aanpa ingen in de ranked modus zetten alle spelers vier ranks terug aan het begin van elke maand. Dit moet het gemakkelijker maken voor de spelers van hoog niveau om dit niveau vast te houden.

Media has no description

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou