Nieuws
Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege tot en met 24 maart gratis te spelen

Geschreven door Marvin Toepoel op
De komende week is Rainbow Six Siege gratis te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5 en Stadia.

Vanaf vandaag, 17 maart, om 20.00 uur Nederlandse tijd, kunnen geïnteresseerden gratis Rainbow Six Siege spelen, zo maakt Ubisoft bekend. De gratis speelperiode loopt een week, tot en met 24 maart, 20.00 uur

Het gaat om de volledige game, inclusief alle maps, speltypes en operators. De behaalde voortgang en operators blijven bewaard na de gratis week. Ook is de game met 75% korting te koop via Ubisofts officiële verkoopkanalen.

Pc-gebruikers kunnen Rainbow Six Siege tijdelijk gratis downloaden via Ubisoft Connect PC of deze link. Voor Stadia-bezitters is er deze link

PlayStation 4-gebruikers kunnen het spel downloaden via deze link of in de PSN Store, door te klikken op de ‘Probeer gratis demo’-knop naast ‘In wagentje doen’. PlayStation 5-gebruikers gaan ook naar de PSN Store, klikken op de drie bolletjes naast ‘In wagentje doen’ en selecteren vervolgens de PS4-store, waar de gratis game te vinden is.

De gratis versie van Rainbow Six Siege is alvast te downloaden, zodat spelers om 20.00 uur gelijk van start kunnen gaan. 

Bron: Ubisoft

Dit artikel delen:

Lees meer

Namen van Grand Prix-cups Mario Kart 8 Deluxe-DLC bekend Ontvang hoge kortingen op de beste Ubisoft-games
0

Reacties op: Rainbow Six Siege tot en met 24 maart gratis te spelen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.