Nieuws
rainbow six siege

Rainbow Six Siege Halloween-evenement start vandaag

Doktor’s Curse is nu beschikbaar

Geschreven door Dagmar De Groot op
Het nieuwe Rainbow Six Siege Halloween-evenement is vanaf nu beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One en het duurt twee weken.

Het is weer tijd voor Halloween-evenementen in games en Rainbow Six Siege doet daar vrolijk aan mee. Het nieuwe evenement Doktor’s Curse, die vandaag van start gaat, introduceert onder andere een nieuwe gamemodus. Het evenement speelt zich af in een Frankenstein-versie van de map Park.

De nieuwe modus is de vijf tegen vijf Monster Hunt-modus waarbij de spelers een keuze krijgen, kies je voor het goede of het kwaad. In deze nieuwe modus nemen de Exterminators het op tegen Monsters, het doel is om als Exterminator de Monsters te doden en de Monsters moeten proberen te overleven.

Het team van Exterminators bestaat uit vijf Sledges met drie hamers en een aantal gadgets. De Monsters krijgen geen wapens, maar hebben wel ieder een eigen vaardigheid die gebruikt kan worden om de Exterminators van kant te maken. De Monsters heten Frost, Kapkan, Smoke, Ela en Lesion.

De nieuwe modus is niet de enige toevoeging, er worden ook nieuwe skins aan de game toegevoegd. Deze skins zijn voor zeven van de Operators; Doc, Kapkan, Smoke, Ela, Frost, Bandit en Lesion. Ieder krijgt een set van vier items, bovendien zijn de Halloween-skins van 2018 ook voor een beperkte tijd beschikbaar.

Tevens zijn er een aantal opdrachten uit de Ubisoft Club die spelers kunnen uitvoeren, spelers krijgen een pack wanneer ze twintig kills maken op de Doktor’s Curse-map en als ze dertien rondes winnen.

Als je tussen 23 oktober en 6 november inlogt dan ontvang je ook nog een gratis pack.

Het Halloweenevenement gaat vanaf vandaag van start en duurt tot en met 6 november, het evenement is beschikbaar voor eigenaren van de base game op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Xbox-topman Mike Ybarra aan de slag bij Blizzard De eerste monitoren van Razer en Xiaomi
1

Reacties op: Rainbow Six Siege Halloween-evenement start vandaag

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  AGxKiiNG

  • 24 oktober 2019 09:18
  HAIP

  Wel duur O.O 350K Renown of 70 euro voor alle items.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.