Rainbow Six Quarantine heet nu Rainbow Six Extraction

Rainbow Six Quarantine heet nu Rainbow Six Extraction

Het eerder onthulde Rainbow Six Quarantine heet vanaf nu Rainbow Six Extraction.

Dat heeft Ubisoft aangekondigd. Het was te verwachten dat Rainbow Six Quarantine een naamsverandering zou ondergaan; de subtitel had gezien de coronacrisis nadelig effect op de verkoop van het spel kunnen hebben. Volgens eerdere geruchten zou het spel Rainbow Six Parasite gaan heten, maar dat blijkt nu dus niet het geval te zijn.

Eerder maakte Ubisoft al bekend dat het tijdens E3 meer van de game laat zien. Ubisoft houdt aanstaande zaterdag om 21:00 uur Nederlandse tijd zijn Ubisoft Forward-stream, waarin het diverse games, waaronder deze, toont.

Rainbow Six Extraction is een soort uitgebouwde versie van de Rainbow Six Siege-modus Outbreak, waarin drie spelers het tegen gemuteerde monsters opnemen. De game moet ergens voor april 2022 uitkomen, maar een precieze releasedatum is er nog niet.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoe is deze serie bij dit soort onzin terecht gekomen. Misschien wordt het een leuke game hoewel voor zover ik weet dit soort genres vaak niet zulke grote knallers worden. En dan de naam van Tom Clancy eronder plakken wat afkomt van een redelijk realistische SWAT shooter.

0

Aanbevolen voor jou