Rainbow Six Extraction staat vanaf lancering op Xbox Game Pass

Rainbow Six Extraction staat vanaf lancering op Xbox Game Pass

Rainbow Six Extraction komt vanaf lancering op Xbox Game Pass te staan.

Dat heeft Ubisoft aangekondigd. Het was al bekend dat het spel op 20 januari uitkomt, maar nu blijkt ook dat het spel vanaf dat moment op Game Pass voor console, pc en de cloud staat.

Rainbow Six Extraction is een co-op shooter waarin spelers in verschillende modi samen vechten tegen alienparasieten. Daarbij kiezen ze een Operator uit Rainbow Six Siege met specifieke vaardigheden en een uitrusting om vervolgens op zoek te gaan naar de volgende doelstelling. De game komt naar Playstation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Stadia en pc.

Verder heeft Ubisoft aangekondigd dat Rainbow Six Siege vanaf 20 januari ook op PC Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate komt te staan. Het spel is al verkrijgbaar voor Xbox Game Pass. Tot slot laat het bedrijf weten dat de abonnementsdienst Ubisoft+ in de toekomst naar Xbox-consoles komt. Ubisoft+ is momenteel alleen verkrijgbaar via pc en sommige cloudstreamingdiensten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Slimme zet, was totaal niet geinteresseerd, zoals volgens mij velen. Nu het op Gamepass komt kan ik het altijd eens proberen met 2 vrienden erbij.

0
test

Kan me echt niet voorstellen dat mensen op deze game zitten te wachten. Siege moet innoveren mte een grote update aangezien zoveel mensen hooked zijn lijkt me een Siege 2 een verkeerde zet, Dit was dan ook een mooie update geweest of betaalde DLC maar als stand alone game???

0

Aanbevolen voor jou