Nieuws
Radical Hights

Cliff Bleszinski wil Radical Heights uitbrengen op Xbox One

Radical!

Geschreven door Arran Winmai op
Radical Heights-ontwikkelaar Cliff Bleszinski heeft aangegeven de battle royale-game ook naar Xbox One te willen brengen.

Dat laat Bleszinski weten op Twitter aan Larry 'Major Nelson' Hryb. Microsofts Corporate Vice President Mike Ybarra grapte hier vervolgens op dat een spel uitbrengen op de Xbox One erg gemakkelijk is.

Radical Heights is een battle royale-game van Boss Key Productions, de makers van LawBreakers. Radical Heights is nog niet af, maar is op dit moment gratis beschikbaar als Early Access-game via Steam.

Radical Heights is in grote lijnen niet anders dan bijvoorbeeld Fortnite: Battle Royale en PlayerUnknown’s Battlegrounds. Ook in deze game vallen spelers uit de lucht om elkaar vervolgens in een steeds kleiner wordende arena te bevechten tot er nog maar één speler over is. Toch probeert Radical Heights op twee punten op te vallen in de nu al enigszins verzadigde battle royale-markt: de game heeft een hele lage instapdrempel en heeft een erg funky stijltje.

Lees ook: Radical Heights (hands-on preview) - Blaast iets te hoog van de toren

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Epic hint naar vierde seizoen met superhelden voor Fortnite: Battle Royale Rockstar toont deze week derde trailer voor Red Dead Redemption 2
3

Reacties op: Cliff Bleszinski wil Radical Heights uitbrengen op Xbox One

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Qinneth

  • 30 april 2018 17:38
  Cliff die voor de zoveelste keer op de hype trein springt maar eigenlijk al achter de feiten aanloopt. Ze waren te laat met hun hero shooter, en zijn niet te laat met hun battle royal. Best wel triest. Er is niks wat Radical Heights onderscheid van PUBG of Fortnite, en de game is veels te vroeg uitgebracht.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Goodmushin

  • 30 april 2018 18:21
  Nou de game is gewoon niet zo leuk, maar dat is mijn mening :-)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • poklaan

  • 1 mei 2018 00:00
  Misschien eerst maar is zorgen dat de game winstgevend is op PC, want met de huidige spelersaantallen (hoogste aantal spelers dat gelijktijdig online was in de laatste 7 dagen is slechts 3075 spelers) betwijfel ik dat.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.