Nieuws

Quantum Break verschijnt mogelijk begin 2016

Xbox-pagina weergeeft 'lente 2016' als releasedatum

Geschreven door Gijs Scheltens op
Quantum Break komt mogelijk in de lente van 2016 uit. Dat blijkt uit Microsofts Xbox-website. In maart liet Microsofts social media-coördinator al weten dat de game mogelijk uitgesteld werd naar 2016.

Quantum Break is een third person actie-game die zich afspeelt in de nabije toekomst. Hier is tijdreizen mogelijk, wat een belangrijk onderdeel van het spel is. Er komt ook een tv-serie van Quantum Break die beïnvloed wordt door de keuzes die spelers maken in de games.

De ontwikkelaar achter Quantum Break, Remedy Entertatinment, maakte eerder de eerste twee Max Payne-games en de Alan Wake-games. Sam Lake zal het verhaal van Quantum Break schrijven, hij was ook verantwoordelijk voor het verhaal in Max Payne en Alan Wake.

Bron: NeoGAF

Dit artikel delen:

Lees meer

Battleborn krijgt verhaalmodus en splitscreen 'Rock Band 4 niet naar pc om angst voor piraterij'
2

Reacties op: Quantum Break verschijnt mogelijk begin 2016

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  ShadowX

  • 4 juni 2015 14:35
  Een game waar ik nog steeds naar uit kijk, de gameplay beelden vond ik waanzinnig en spring 2016 is een mooie datum gezien in begin van het jaar (mijn mening) nooit echt veel super vette games uitkomen, dit jaar was dat voor mij Bloodborne maar was het ook de enige, gelukkig is The Witcher 3 nu uit dus kunnen we daar goed van genieten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  poklaan

  • 4 juni 2015 17:42
  Begin 2016 word toch aardig druk, zeker als je een XB1 én PS4 hebt. The Division, Mirror's Edge, Plants vs. Zombies, Street Fighter V, Uncharted 4, Ratchet & Clank, een game van Ubisoft en ook nog is Quantum Break.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.